Van Hooft Schilders

Historie

In 1973 ben ik begonnen als leerling bij schildersbedrijf A. de Ligt in Den Haag. Dit was een echt opleidingsbedrijf waar het schildersvak uiterst serieus werd genomen.

Vervolgens heb ik jarenlange ervaring opgedaan als schilder, bedrijfsleider en later mede-eigenaar van een middelgroot schildersbedrijf.

In 2004 ben ik mijn eigen schildersbedrijf begonnen en sinds 2010 is ook mijn zoon werkzaam in het bedrijf. We zijn bezig met wat we het liefste doen, namelijk schilderen.

Onze overtuiging is dat de klant uiteindelijk altijd voor kwaliteit, service en vertrouwen gaat. In dat geval kunnen ze met een gerust hart Van Hooft Schilders uitnodigen.

Wilt u meer informatie of een offerte? Ga dan naar de contactpagina.

De Winterschilder

In de periode oktober tot en met maart is De Winterschilder korting van toepassing. Deze korting is van toepassing op schilderwerk vanaf drie werkdagen. Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden.
Referenties
Van Hooft Schilders

Van Hooft Schilders is een door Koninklijke OnderhoudNL erkend bedrijf en werkt volgens deze kwaliteitsnormen. Wij stellen het op prijs als U, na uitvoering van de werkzaamheden, het klanttevredenheidsonderzoek wilt invullen. In 2018 zijn wij door onze klanten gewaardeerd met een gemiddelde van 9,5 bij het klanttevredenheidonderzoek van OnderhoudNL Garantie.