Van Hooft Schilders

Diensten


Winterschilder

In de periode oktober tot en met maart is een korting van toepassing op het binnenschilderwerk. Korting afhankelijk van de duur van de werkzaamheden (minimaal 3 werkdagen).

Laag BTW op schilderwerk

Is uw huis ouder dan 2 jaar? Dan vallen de werkzaamheden onder het 9% BTW tarief.

Gecertificeerd Sigma Flexidur

Van Hooft Schilders is sinds juni 2008 Gecertificeerd Sigma Flexidur houtrenovatiespecialist. Bekijk hier ons certificaat.

 Sigma QDS-systeem:

Voor het schilderen van voordeuren en liftdeuren, maken wij gebruik van het Sigma QDS-systeem; infrarood straling. De verf droogt hierdoor sneller, na 30 minuten zijn de deuren droog, waardoor overlast tot een minimum beperkt wordt.

De Winterschilder

In de periode oktober tot en met maart is De Winterschilder korting van toepassing. Deze korting is van toepassing op schilderwerk vanaf drie werkdagen. Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden.
Referenties
Van Hooft Schilders

Van Hooft Schilders is een door Koninklijke OnderhoudNL erkend bedrijf en werkt volgens deze kwaliteitsnormen. Wij stellen het op prijs als U, na uitvoering van de werkzaamheden, het klanttevredenheidsonderzoek wilt invullen. In 2018 zijn wij door onze klanten gewaardeerd met een gemiddelde van 9,5 bij het klanttevredenheidonderzoek van OnderhoudNL Garantie.